· 

Home is back!

Home van DreamWorks is terug. De film ging over Tip Tucci en Oh die samen op reis gaan om de mensheid te redden. In de nieuwe serie Home Adventures with Tip and  Oh leert Tip aan haar buitenaards vriendje Oh hoe het leven op aarde werkt. Oh kan zich maar moeilijk aanpassen in de voor hem nieuwe en rare wereld. Dat levert elke keer absurde situaties op. Te gekke avonturen dus!

 

De serie is humoristisch en ziet er geweldig mooi uit. Behalve dat het lachen, gieren brullen is, heeft Home ook een belangrijke boodschap. Het leert kinderen dat aanpassen goed is, maar dat je ook vooral jezelf moet blijven en anders mag zijn. Skippy & Flo kan zich hier helemaal in vinden!

 

Rihanna sprak voor de film de stem in van hoofdrolspeelster Tip. Rachel Crow heeft het stokje overgenomen. En ze is zeker geen slechte vervanger. Ze zingt prachtig! Op 13-jarige leeftijd deed ze mee aan de Amerikaanse X-Factor en eindigde bij de laatste 5. Daarna was Rachel te zien/te horen in o.a.: Rio 2, The Wendy Williams Show en The Office.

 

Om er alvast een beetje in te komen, kun je de trailer van de serie bekijken. De leukste liedjes uit de serie zijn ook te zien. De afleveringen zijn ook te bekijken op de Nederlandse Netflix. Have fun y'all!

Adventures with Tip & Oh
Dreamworks


Reactie schrijven

Commentaren: 0