Tekenfilms · 13. juni 2018
Kamala Khan! Wie? Wait and see...
Kinderboeken · 25. oktober 2017
Actrice Maryam Hassouni en haar kinderboek Hoekjes Van Geluk.
Rolmodellen · 23. oktober 2017
Go Pink! In een fantastische speech legt Pink haar dochtertje Willow Sage haarfijn uit waarom ze niet onzeker hoeft te zijn! Niet alleen empowering voor Willow, maar voor alle kinderen! Kijk en luister.
Activiteiten · 23. oktober 2017
Mootje de voorstelling gaat over een Marokkaans-Nederlands meisje uit een groot gezin. Ze heeft 12 zussen en fantaseert over haar eigen plekje...
Kinderboeken · 11. oktober 2017
We hebben een nieuw kinderboek in ons assortiment: 'De Bondruvogel en de oude laars' geschreven door Mildred Uda-Lede met prachtige illustraties van Gracielle Uda. Het eerste deel van de Imara-kinderboekenreeks gaat over he t kleine avontuurlijke meisje Imara. Ze gaat met haar opa op pad en doet bijzondere ontdekkingen. Een spannend verhaal over de geschiedenis van Suriname en Nederland en over vrijheid!
Rolmodellen · 11. oktober 2017
Dat Beyoncé een superartiest en topmoeder is, weten we. We zijn nog meer van haar gaan houden. Ze hield wat ons betreft de mooiste Grammy acceptance speech ooit. Ze heeft het er o.a. over hoe belangrijk rolmodellen voor kinderen zijn. "It's important to me to show images to my children that reflect their beauty so they can grow up in a world where they look in the mirror and see themselves." Luister en kijk zelf maar. Thanks, Bey!
Poppen · 11. oktober 2017
Malaville heeft prachtige fashion dolls (tienerpoppen) ontworpen. De poppen zijn verkrijgbaar in 4 verschillende skin tones en hun haar is kroes/krullend. Waarom Mala Bryan, de bedenker van Malaville, vond dat het de hoogste tijd was voor haar poppen, bekijk je hier.
Tekenfilms · 03. januari 2017
Adventures with Tip & Oh
Home van DreamWorks is terug. De film ging over Tip Tucci en Oh die samen op reis gaan om de mensheid te redden. In de nieuwe serie Home Adventures with Tip and Oh leert Tip aan haar buitenaards vriendje Oh hoe het leven op aarde werkt. Oh kan zich maar moeilijk aanpassen in de voor hem nieuwe en rare wereld. Dat levert elke keer absurde situaties op. Te gekke avonturen dus! De serie is humoristisch en ziet er geweldig mooi uit. Behalve dat het lachen, gieren brullen is, heeft Home ook een...
Rolmodellen · 31. oktober 2016
Familie Carter-Knowles heeft opnieuw uitgepakt met Halloween. Beyonce, Jay-Z en Blue Ivy hadden zich origineel uitgedost als Black Barbie Family. Ziet Blue Ivy er niet stoer uit met haar toffe sneakers, tutu en leren jack? Nu al zo stylish! Het weekend voor Halloween verkleedden Beyonce, Blue Ivy en trotse oma zich nog als de iconen van Salt & Pepa. Deze familie weet ons altijd weer te verrassen!