TECHNISCH SPEELGOED


Wie zegt dat techniek niet voor meisjes is, heeft het mis! Het succesvolle Amerikaanse merk GoldieBlox heeft prachtig technisch speelgoed ontwikkeld speciaal voor meisjes.


GoldieBlox - Ruby Rails

Goldie's technische en stijlvolle BFF Ruby Rails is klaar voor een skydive! Ze heeft supersoepele gewrichten, handen met grip, een kit om haar coder rugzak te bouwen en een  werkende parachute. 

Hiermee leren kinderen ruimtelijke vaardigheden, techniekprincipes (aerodynamica) en het vertrouwen om (technische) problemen op te lossen.

Alle bouwstukken zijn te combineren met de bestaande sets.

 

Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

 

GoldieBlox - Ruby Rails
€ 36,95

€ 18,95

  • Uitverkocht

GoldieBlox and the Parade Float

Goldie's vriendinnen Ruby en Katinka doen mee aan een prinsessenverkiezing. Als ze winnen, hopen ze dat ze door de stad in de parade mogen meerijden. Wanneer Katinka de kroon niet wint, besluiten Goldie en winnares Ruby om een bijzondere parade voor Katinka te ontwerpen en te bouwen!

 

Een bouwset en boekenreeks over Ruby.

Meisjes leren ruimtelijke vaardigheden, techniekprincipes en het vertrouwen in het oplossen van problemen.

Met 9 ontwerpideeën, een DIY-project en eindeloos veel bouwmogelijkheden.

Alle bouwstukken zijn te combineren met het andere GoldieBloxspeelgoed.

 

Geschikt voor kinderen van 4 tot 9 jaar.

GoldieBlox and the Parade Float
€ 24,95

€ 13,95

  • Uitverkocht

Ruby’s Sky-High Cable Car

Ruby is een ster in programmeren, maar wist je dat ze ook een echte thrill-seeker is? Ze houdt niet alleen van skydiven, maar haar beste codering gebeurt hoog boven BloxTown op de kabelbaan. Ze komt pas naar beneden als de code perfect is! Leer hoe je een kabelbaankarretje bouwt en om Ruby te bewegen.

 

De fijne motoriek en het ruimtelijk inzicht, techniekprincipes (aerodynamica) en het vertrouwen om (technische) problemen op te lossen wordt getraind.

 

Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

 

(Alle bouwstukken zijn te combineren met de bestaande sets.  Boekje met instructie inbegrepen. Groene boeken die dienen als verhoging (zie afbeelding) niet inbegrepen.)

Ruby’s Sky-High Cable Car
€ 24,95

€ 9,95

  • Uitverkocht

Val’s Level-up Skate Park

Er is niets waar Val meer van houdt dan van goede muziek. Ok, er is een uitzondering: over het asfalt racen van het BloxTown skatepark! Het is de beste plek om te luisteren naar haar nieuwste muzikale creaties, of zich te laten inspireren voor een volgende beat.

Leer hoe je Val's one-of-a-kind scooter- en skatebaan bouwt, terwijl je je fijne motoriek en het ruimtelijk inzicht verbetert.

 

De fijne motoriek, het ruimtelijk inzicht, techniekprincipes (aerodynamica) en het vertrouwen om (technische) problemen op te lossen wordt getraind. Alle bouwstukken zijn te combineren met de bestaande sets. 

 

Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Val’s Level-up Skate Park
€ 24,95

€ 9,95

  • Uitverkocht

Nacho's Rocket Ride

3 ... 2 ... 1 ... ONTPLOFFING! Op weg naar een wervelende geweldige tijd! Bouw een brullende raket voor Goldie's trouwe pup Nacho. Leer hoe koppelen werkt en gebruik wat je hebt geleerd om Nacho's draaien nog sneller te maken. Wanneer je klaar bent met de bouw van de raket voor Nacho, ga je naar bloxtown.com om funvideo's te bekijken en te leren hoe je nog meer coole dingen kunt bouwen.

 

Wordt geleverd met Nacho, Goldie's loyale assistent.

Het ruimtelijk inzicht, techniekprincipes en het vertrouwen om (technische) problemen op te lossen wordt getraind. Alle bouwstukken zijn te combineren met de bestaande sets. 

Toegang tot tientallen how-to video's bij bloxtown.com waar je kunt leren om nog meer te bouwen.

 

Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Nacho's Rocket Ride
€ 12,95

€ 5,95

  • Uitverkocht

LET OP

Een levertijd van 3 dagen is ons streven.  We doen ons uiterste best om ASAP te leveren, maar het kan in bepaalde gevallen iets langer duren.  In het weekend en op maandagen verzenden wij niet.