The Fresh Dolls

Dr. Lisa is het brein achter FRESH. Haar boodschap: Omarm je look! Deze poppen hebben een verscheidenheid van op maat gemengde huidtinten, variërend van diepe mokka, karamel, latte en zelfs gemengd. Ze hebben authentieke gelaatstrekken, zoals mooie volle lippen en schattige neuzen en ogen. Hun stijlvolle haar: afro-puffs, afro, golvend en gekruld.

De poppenlichamen zijn specifiek ontworpen om meer representatief te zijn voor multiculturele jonge vrouwen. The Fresh Dolls hebben vollere heupen en dijen en kunnen poseren. Ze kunnen gebogen worden en ze hebben hun eigen kledingstijl: "Elegance with an edge".

We hopen dat kleine meisjes hun eigen schoonheid weerspiegeld zien in The FRESH Dolls.


The Fresh Dolls- Mia

Ik ben Mia! Nou, mijn voornaam is Mia, maar Mimi past veel beter bij me!

Ik ben "extra" in alles wat ik doe - ik wil dat de wereld weet dat ik hier ben ! Ik ben een echte "Diva-nista". Ik weet wat ik leuk vind en ik ben niet bang om het te dragen - of het te zeggen. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends!

 

Buigbare armen en benen.

Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

 

The Fresh Dolls Mia

€ 24,95

  • Uitverkocht

The Fresh Dolls - Lynette

Hi, Ik ben Lynette! Maar noem me alsjeblieft Lynn. Kort en schattig, net als ik!

Ik kleed me graag in een stijl die helemaal van mezelf is - ik noem het "Elegance with a Edge." :-) Saai als iedereen op elkaar lijkt, toch? Ik hou ervan om m'n haar in een grote Afro Puff te doen en me trendy te kleden. Zo vertel ik de wereld: "Hey, ik voel me fantastisch over wie ik ben!"

 

Buigbare armen en benen.

Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

The Fresh Dolls- Lynette

€ 24,95

  • Uitverkocht