Vrienden

Wat zoek je precies? Een topper van een partyplanner voor een kinderfeestje? (She's the best!) Een gezellige kookworkshop voor de kids? Kijk verder! Onze vrienden kunnen je vast verder helpen!


My Party Planner

Je wilt een exclusief verjaardagsfeestje voor je kind, maar waar haal je de tijd of inspiratie vandaan om alles te organiseren? Bespaar jezelf de stress en laat My Party Planner het regelen. My Party Planner organiseert hippe kinderfeestjes van A tot Z!

Of je kind nu droomt van een groot prinsessenfeest, helikoptervlucht, of om als VIP per limo naar de bioscoop te gaan. Je kunt het zo gek niet bedenken of we maken er een feestje van! We nemen je echt alles uit handen. Zo kun je als ouder van je kind én het feestje genieten. Dus waar wacht je nog op? Let's get this party started!


Happy Flicks

Happyflicks Photobooth zorgt ervoor dat iedereen bij jouw feestje of evenement had willen zijn. Aan het einde van de avond heb je hartstikke veel lol gehad en supergezellige foto’s die je zelf met de Happyflicks clicker hebt gemaakt tegen een geweldige achtergrond. Bouw je Happyflicks Photobooth nog verder uit met onze verkleeddoos vol met leuke props. Laat de kinderen zelf honderden foto's schieten met de clicker!  Een ding is zeker, je selfies zullen nooit meer hetzelfde zijn!


I-Lotus Food  FOOD & WORKSHOPS 

In haar kookstudio in Rotterdam-Kralingen geeft Angie praktische kookworkshops en voedingsadviezen gebaseerd op de Chinese voedingsleer. Kinderen kunnen ook aan deze bijzondere kookworkshops van Angie deelnemen! 

 

Wat Angie uniek maakt, is dat ze buiten de theoretisch kennis van het TCM (Traditional Chinese Medicine) over voedselkennis en kookvaardigheden beschikt waardoor ze op een makkelijke en effectieve manier de theorie in praktijk kan brengen door gebruik te maken van lokale producten en toegankelijke gerechten.

 

Angie heeft de opleidingen Vijf Elementen Voedingsleer volgens de Chinese Geneeskunde en  Foundations of Traditional Chinese Medicine aan het Shenzhou University gevolgd. Regelmatig krijgt ze dan ook uitnodigingen van verschillende medische centra in binnen-en buitenland voor workshops en lezingen over Chinese voedingsleer.  


STAREYELAND

Where we create talent into stars...

 

Star Island Music Group is een creatief collectief opgericht door Benvindo en Martinho Soares. Hun werkzaamheden bestaan onder andere uit het schrijven van muziek, het schrijven van muziekteksten en het bedenken van concepten voor liederen. 

 

Daarnaast houden zij zich bezig met het ontdekken en samenbrengen van nieuw talent op het gebied van muziek zoals; vocalisten, producers en muzikanten maar ook videomakers, fotografen en animators. 

 

Het eerste project genaamd Winter Warmte is een feit en is sinds januari 2017 te vinden op het internet via facebook, youtube en

spotify. 


J&A Kappers U got to love it!

 

J&A Kappers is een innovatieve salon in Rotterdam. 

Kinderen worden hier ook geknipt!

Goed om te weten: J&A Kappers zijn gespecialiseerd in black-mixed en Europees haar en zelfs hairtattoos.


'Friend something better than chocolate and ice-cream...Maybe friend somebody you give up last cookie for'

Cookie Monster - Sesame Street