WORKSHOPS

We geven workshops aan kinderen én opvoeders. Kinderen maken kennis met verschillende culturen, zodat er meer begrip en waardering voor elkaar ontstaat. Scholen en dergelijke instellingen helpen we om beter om te kunnen gaan met culturele diversiteit. Het doel is verbinden!


VOOR KINDEREN

DE ALAKONDRE KIDS nemen je mee op reis, dus stap in! We gaan op avontuur naar verre oorden... Soms gaan we zelfs even terug in de tijd! Maar maak je niet druk, we komen weer veilig thuis. Waar ook heel veel te beleven is!

 

We bieden verschillende creatieve en educatieve workshops aan. En je raadt het al: ons belangrijkste thema is culturele diversiteit. Het doel van onze workshops is om te verbinden. Leren over jezelf en leren over de ander om elkaar te waarderen en respecteren. Als we samen willen leren, werken en leven hebben we dat nodig. Zo moeilijk is het niet. Het is zelfs leuk, een verrijking, dus stap in!

VOOR OPVOEDERS

Je weet dat je goud in handen hebt: je werkt met kinderen/jongeren. Je wil ze meer leren over culturele diversiteit. Hoe pak je dat aan?

 

Je werkt op een school en je hebt soms even geen idee hoe om te gaan met de verschillende culturele achtergronden van je leerlingen. Hoe ga je daarmee om?

 

Kortom, je vindt het belangrijk dat er voldoende aandacht is voor 21st century skill: sociale en culturele vaardigheden. 

SKIPPY&FLO kan jou en je organisatie hierbij helpen. We bespreken de wensen en maken een workshop/training op maat voor het personeel. Online trainingen zijn uiteraard ook mogelijk.