WORKSHOPS


Wij ontwikkelen prachtige workshops voor kinderen vanaf 4 jaar. Creatief, leerzaam en onvergetelijk! We nemen kinderen mee op reis naar verschillende culturen. Het is te gek om meer te leren over je eigen roots, maar ook over die van anderen.

 

 Leuk voor kinderfeestjes, musea, scholen, bso's, enzovoort! Onze workshops zijn vakoverstijgend. Ze zijn een mix van bijvoorbeeld: geschiedenis, aardrijkskunde, handvaardigheid, biologie en burgerschap (identiteit en diversiteit).

 

Neem een kijkje!


1. De Alakondre ketting


Tijdens deze workshop leren kinderen over een bijzonder Surinaams sieraad: De Alakondre ketting. We gaan op zoek naar de betekenis van de kralen en bedels die bij deze ketting horen. 
Met gezellige muziek op de achtergrond gaan de kinderen hun eigen ketting maken: met een mooi elastisch draad, houten kralen die ze zelf inkleuren, een kaurischelp en we werken met stickers van de meest bijzondere bedels en hangers.
 
Elke deelnemer krijgt haar/zijn eigen ketting mee, met een infokaart waar alle betekenissen van de kralen op staan. Maar ook een welverdiend certificaat! Eventuele speciale wensen/extra's (zoals extra bling en een luxe certificaat) zijn tegen een meerprijs mogelijk.

 

- Voor kinderen vanaf 4 jaar. 
- Tarief: vanaf €24,95 per persoon
- Groepsgrootte: vanaf 5 personen (grote groepen is mogelijk in overleg.)
- Geschikt voor scholen, BSO's, musea, kinderfeestjes, enz. 

 

Interesse? Stuur ons een bericht via Whatsapp of bel naar: 06 86 15 93 55.


2. modepoppen


Tijdens deze workshop ga je leren over mode, styling en over de West-Afrikaanse waxstoffen. We gaan samen op zoek naar de betekenissen van de kleurrijke patronen. Je kiest een pop, je maakt een modeontwerp, je kiest een waxstof, je maakt een outfit met bijpassende accessoires, je kiest de perfecte schoenen en je creëert een te gek kapsel. Combineer kleuren en kijk wat matcht. Misschien volg jij later topontwerper Virgil Abloh wel op!

 

Elke deelnemer krijgt haar/zijn eigen pop met outfit mee, met een infokaart met betekenissen. Maar ook een welverdiend certificaat! Eventuele speciale wensen/extra's (zoals extra bling en een luxe certificaat) zijn tegen een meerprijs mogelijk.

 

-Voor kinderen vanaf 6 jaar.

-Tarief: vanaf €24,95 per persoon

-Groepsgrootte: vanaf 5 personen (grote groepen is mogelijk in overleg.)
- Geschikt voor scholen, BSO's, musea, kinderfeestjes, enz. 

 

Interesse? Stuur ons een bericht via Whatsapp of bel naar: 06 86 15 93 55.